Maak kennis met ons!

Wie zijn wij?

We noemden het al, Style M is een jonge onderneming.

 

Jarenlange ervaring bij andere signbedrijven heeft ons ervan overtuigd dat voor een optimaal eindresultaat nauw overleg met u, als klant, onontbeerlijk is. Persoonlijke benadering en aandacht zijn belangrijk. Wij komen naar u toe en luisteren naar uw wensen om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

 

De kosten

Style M is klein, maar daardoor flexibel. Geen onnodige overhead waardoor onze tarieven scherp zijn en scherp blijven. Niemand betaalt graag teveel!


Producten

Style M werkt alleen met hoogwaardige materialen van gerenommeerde leveranciers. Voor raamtint‐ en veiligheidsfolies gebruiken wij Sungard. Voor belettering van voertuigen gebruiken we 3M en Avery. Voor lakbescherming monteren wij duurzame transparante materialen die nagenoeg niet zichtbaar zijn maar wel de kwetsbare lak beschermen.


Montage

Bij de montage houden wij ons aan de voorschriften van de leverancier. Immers, zij weten het beste hoe hun raamfolies verwerkt moeten worden. De garantie is daar ook op afgestemd. Dit is b.v. van belang bij het monteren van raamfolie op bolle achterruiten. De vakman herkent u aan het ontbreken van bellen, vouwen of montages in losse delen. Style M gebruikt een speciale montagetechniek, waarbij de raamfolie in een keer op de bolle achterruit gemonteerd wordt. En….perfect!


Service

Service staat hoog in het vaandel, Style M heeft daarom voor haar klanten binnen een straal van 10 km. rond Alphen aan den Rijn een haal en breng service. Vooral interessant voor particulieren. (lees meer onder link raamfolie).

 

Mobiliteit

Een goede service is belangrijk. Het scheelt u ergernis, tijd en kosten. Overleg en werkzaamheden voeren wij uit daar waar het u uitkomt. Style M werkt, waar mogelijk, op locatie, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over het halen en brengen van uw voertuig

Voor foto’s en meer informatie kijk onder ‘Producten’.