Recente Projecten

Referenties
Renault Megane (dak wrapping)
03/09/16
Alphen aan den Rijn - Autobedrijf Kempenaar, Nog een fraai voorbeeld van een two tone look, dit keer bij een Renault Megane. Het kost echt geen vermogen om je auto custom-made te maken, durf je te onderscheiden van de grijze massa !
Audi A1 (dakwrap)
10/08/16
Hoe een dakwrap een auto compleet kan veranderen ! Bij autobedrijf de Gooier in Rhenen een Audi voorzien van een compleet zwarte bovenkant, dit kan in elke gewenste kleur, ook in carbonlook. Spring eruit ! maak je auto tot iets van jezelf , er zijn zo veel mogelijkheden, alles is bespreekbaar.
Peugeot Boxere (belettering)
13/07/16
Alphen ad rijn - Voor de heer John Mulder, eigenaar van het bekende hoveniersbedrijf’ Mulder natuurlijk groen’ een belettering verzorgd op zijn splinternieuwe Peugeot Boxer, strak , elegant en duidelijk waren de uitgangspunten van deze fraaie belettering. Ook voor een belettering krijgt u bij Style M alle aandacht, om samen tot een optimaal resultaat te komen.
Peugeot Expert (autobelettering)
20/06/16
Ter aar, auto beletterd voor M. den Bleker, de opvallende kleur van de auto + de uitgebreide belettering zorgen voor een zeer fraai, rijdend visitekaartje.
Ford Mondeo (ramen getint)
01/03/16
Zeer fraaie Ford Mondeo, de ramen getint bij Ford Crum in Culemborg. Deze mensen kozen voor de donkerste tint voor de achterruit en een tint lichter voor de zijruiten. Zo kunt u uw auto custom made naar uw eigen wensen getint krijgen. Weer een voordeel van het achteraf tinten van de ramen van uw auto.
123